Aimdigital gebruikt cookies om je surfervaring te verbeteren. Meer informatie   ACCEPTEER
 

Google Ads uitbesteden aan SEA specialist?

Adverteren in Google Ads vraagt veel aandacht en kennis. Een klein foutje in je Google Ads account kan al snel grote gevolgen hebben op uw online resultaat. Bovendien is de concurrentie afgelopen jaren ook sterk toegenomen. Daarom geven we hieronder enkele belangrijke voordelen waarom het uitbesteden van jouw Google Ads account je tijd en geld kan besparen.

Bespaar op Google Adwords kosten.

Allicht werk je niet met een onbeperkt budget en kan je jezelf niet veroorloven om overal op positie 1 te staan. Want op elke zoekopdracht op positie 1 staan is niet alleen duur maar geeft ook geen goede ROI. Het is daarom beter om te werken met een vast maandbudget. De keerzijde is wel dat er  belangrijke beslissingen moeten genomen worden tijdens het optimalisatieproces. Gedeelde of apart budgetten? Hoeveel bieden? Gaat mijn budget naar de juiste zoekwoorden? Worden mijn zoekadvertenties vertoont doorheen de dag? enzovoort...  Als SEA specialist nemen wij deze strategische beslissingen voor jou. We spreken een vast maandbuget af en zorgen ervoor dat we het uiterste halen uit jouw mediabudget. Wanneer we merken dat er minder of meer maandbudget nodig is: dan kan je rekenen op proactief advies van onze digital marketeer.

Blijf up to date met nieuwe veranderingen en trends.

Het digitale landschap is dynamisch en veranderd razendsnel. Het is daarom belangrijk om mee te zijn met de laatste trends en deze mee te implementeren in jouw online marketing strategie. Een goed voorbeeld hiervan was de shift naar mobiel wanneer iedereen massaal een smartphone begon te gebruiken. Een ander voorbeeld is vandaag de stijgende trend in voice search met smart speakers als Alexa, Siri of Google Nest.

Ook Google Ads blijft innoveren en veranderen om in te spelen op deze trends. Door jouw Google Ads account niet verder aan te passen met deze nieuwigheden zal je snel achterlopen op je online concurrenten. Nieuwe mogelijkheden die we nu toepassen bij onze klanten zijn o.a. het optimaliseren behulp van machine learning, het toevoegen van responsive advertenties enz...

Samenwerken met een digitale partner is tijdsbeparend en efficiënt.

Een Google Ads account beheren, monitoren en optimaliseren is voor ons dagelijkse kost. Het is dan ook vanzelfsprekend dat onze online marketeers beslissingen en handelingen sneller en efficiënter kunnen uitvoeren. Door je Google Ads account uit te besteden aan onze online marketeers bespaar je niet alleen geld maar ook enorm veel tijd. We rapporteren maandelijks via een overzichtelijke rapportage en we staan altijd klaar om te antwoorden op al je vragen.

Ontvang advies over je digitale strategie.

Vandaag gebruiken mensen meerdere kanalen en apparaten doorheen de dag. Hoewel je succesvol Google campagnes kan lanceren, is dat vandaag wel vaak moeilijker geworden. Daarom kan je altijd rekenen op strategisch advies om je marketing doelstelling te realiseren. 

Benieuwd hoe we jouw Google Ads
account verbeteren?

Contacteer ons