Aimdigital gebruikt cookies om je surfervaring te verbeteren. Meer informatie   ACCEPTEER
 

Video marketingstrategie

Video marketing zit in de lift. Dit is grotendeels te danken aan de vele smartphones, snellere netwerken en innoverende technologieën die het nu allemaal betaalbaar maken. Maar vergis je niet, de typische bedrijfsvideo laten maken en afchecken van je todo-lijstje volstaat niet meer vandaag. Mensen gebruiken vandaag meerdere kanalen en apparaten op elk moment van de dag. Ze doen uitgebreid onderzoek en bekijken video's om hun aankoopbeslissingen aan te sturen. Hierbij kan een video marketingstrategie helpen om jouw boodschap doeltreffend te communiceren op veel creatieve manieren.

De juiste video, op het juiste moment.

Iemand die je aanspreekt voor de eerste keer wil je natuurlijk andere video's laten zien dan iemand die al 3x je website heeft bezocht. Daarom creëren we vaak veel verschillende type video's, voor elke fase van het koopproces. Bij de opmaak van een video strategie, denken we ook na over de manier hoe we kwalitatieve video's kunnen produceren met de middelen die er vandaag bestaan. Want een goede videoproductie hoeft niet altijd onbetaalbaar. Zo kunnen we bijvoorbeeld één grotere videoproductie ook omvormen naar verschillende stukken content, die we vervolgens apart kunnen gebruiken in elke fase van het koopproces.

Onze werkwijze.

Bij de opmaak van een videostrategie kijken we vooral naar de bedrijfsdoelstellingen. We maken een plan van aanpak die het proces van de creative, videoproductie en mediaplanning helpen. We koppelen jouw doelstellingen aan strategisch geplaatste video's, op de juiste kanalen, met de juiste duurtijd en met de juiste frequentie. Dit doen we allemaal binnen een afgesproken budget met een full-service aanpak: videostrategie, video creative, videoproductie, video campagnes en analyse.

Een video marketingstrategie
voor jouw bedrijf?

Contacteer ons