Aimdigital gebruikt cookies om je surfervaring te verbeteren. Meer informatie   ACCEPTEER
 

Social media strategie

Met een social media strategie bepalen we de manier hoe we social media kunnen inzetten om jouw bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Meestal maakt dit deel uit van het digitaal plan. Maar dit kan ook afzonderlijk worden gemaakt. Zoals bij de inrichting van specifieke campagnes of ter ondersteuning als social media partner. Hoewel we tegenwoordig allemaal wel een beetje social marketeers zijn geworden, blijft het moeilijk om dit allemaal zelf te doen. Bovendien wordt social media marketing ook te vaak onderschat. Het vereist veel verschillende competenties op vlak van strategie, creative, productie, planning, marketing en analytics. Daar steken we graag een handje toe om jouw social media marketing te boosten.

De kwaliteit van jouw content bepaalt mee het succes.

Een belangrijk onderdeel van de social media strategie is content marketing. Want het draait niet alleen om de manier hoe je jouw doelgroep bereikt. Even belangrijk is de kwaliteit van je content. Veel bedrijven zien dit te vaak over het hoofd. Want de juiste targeting resulteert niet automatisch in goede resultaten. We vinden het daarom belangrijk om jouw doelgroep een positieve ervaring te laten beleven in elke fase van het koopproces. Hoewel consistentie belangrijk is op social media, vinden we de kwaliteit en relevantie ervan nog belangrijker. Daarom kan je rekenen op een social media strategie die is opgemaakt vanuit de verschillende perspectieven van creative, productie en marketing.

Van strategie naar uitvoering.

Na de strategische invulling van jouw social media plan schakelen we over naar een actieplan. Een goede voorbereiding van de strategie, samen met een sterk staaltje teamwork zorgt ervoor dat we alle social media taken in no time kunnen uitvoeren. We staan altijd klaar voor je gedurende de samenwerking via één vaste contactpersoon voor een vlotte en efficiënte communicatie.

Een social media
strategie voor jouw bedrijf?

Contacteer ons