Aimdigital gebruikt cookies om je surfervaring te verbeteren. Meer informatie   ACCEPTEER
 

Digitale strategie

Het digitale luik van een marketingstrategie is vandaag niet meer weg te denken. Het aanbod in kanalen, formaten en tools is enorm geworden. Mensen passen zich vandaag snel aan op nieuwe innovaties. Denk aan smartphones, social media of de toename van e-commerce. Hierdoor is het koopproces van klanten ingewikkeld geworden. De juiste doelgroep bereiken, op de juiste plaats en het juiste moment vereist daarom meer research & analyse, maar vooral ook de digitale knowhow om de juiste beslissingen te nemen. Zo bekom je een sterk digitaal plan dat is afgestemd op jouw doelstellingen.

Jouw digitale strategie in 3 stappen.

Nee, je ontvangt van ons geen oneindig document dat na enkele weken al stof zal pakken. Integendeel, want dat probleem komen we vaak tegen en willen we koste wat kost vermijden. Wat doen we wel? Een strategisch plan maken dat inzicht geeft en zich duidelijk vertaalt naar de onmiddellijke uitvoering ervan. We gaan te werk in 3 belangrijke fases:

  • Research en analyses.
  • Uitwerking van de digitale strategieën en tactieken.
  • Executie en opvolging.

 

Passie en innovatie als drijfveer.

Klantengedrag is continu in verandering en jouw concurrenten zitten natuurlijk ook niet stil. Het is daarom onze verantwoordelijkheid als digitale partner om fors bij te leren over nieuwe digitale trends en technologieën. En dat nemen we heel serieus. Elke dag leren we bij en investeren we in learning sessies, research, ontwikkeling, software en tools. Zo kunnen we steeds de beste opties op tafel leggen. 

Van strategie naar uitvoering.

Na de strategische invulling, shiften we naar de uitvoering ervan. Ook tijdens en na de uitvoering van de digitale acties blijven we de digitale strategie volgen. Dit doen we via check-in momenten op een gewenst ritme. Zo ontstaat er voldoende flexibiliteit om de digitale strategie bij te sturen op basis van de online resultaten en mogelijke nieuwe opportuniteiten.

Een digitale strategie
voor jouw bedrijf?

Contacteer ons