Aimdigital gebruikt cookies om je surfervaring te verbeteren. Meer informatie   ACCEPTEER

Digital marketing blog.

Ontdek case studies, updates, inzichten en
best practices.


Instagram Shopping activeren? Volg deze 4 stappen.

Instagram Shopping biedt je de mogelijkheid om producten te taggen in je organische Instagram posts of stories. Gebruikers kunnen vervolgens klikken op een Product Tag om meer productinformatie te bekijken. Hieronder hebben we een handig stappenplan uitgewerkt om Instagram Shopping te activeren voor jouw account.

LEES MEER
Google Shopping start met de uitrol van hun gratis versie.

Na 8 jaar zal Google Shopping starten met de uitrol van hun gratis versie van Google Shopping. Net zoals bij Google Search Ads waarbij er betaald en organisch verkeer is, zal de tab Shopping ook beide combineren. Dit brengt veel nieuwe opportuniteiten met zich mee om jouw producten onder de aandacht te brengen zonder te betalen per klik.

LEES MEER
Bekijk de video testimonial van Heylen Ceramics.

Klantengedrag en de customer journey zijn steeds in verandering. Samen met Heylen Ceramics ontdekken we deze belangrijke touchpoints en hoe we hun boodschap kunnen vertonen in de momenten die belangrijk zijn op alle media kanalen en apparaten.

LEES MEER
Waarom zijn CPC's op LinkedIn hoger dan Facebook Ads?

Het LinkedIn netwerk heeft in vergelijking met Facebook een lager aantal actieve gebruikers. Linkedin had in 2019 ongeveer +260 miljoen actieve maandelijkse gebruikers en Facebook maar liefst een dikke 1.56 biljoen actieve maandelijkse gebruikers.

LEES MEER
Optimaliseer zoekwoorden voor intent in Google Search Ads.

Bij het inzetten van een tekstadvertenties in Google Search denken we onmiddellijk aan zoekwoorden. Wat we hierbij natuurlijk niet mogen vergeten is dat er achter elke zoekopdracht ook een gebruiker schuilt met een bepaalde behoefte en intentie.

LEES MEER
Wat zijn Gallery Ads in Google Ads?

Tijdens Google Marketing Live 2019 zijn er verschillende aankondigingen gemaakt over Google Ads en hoe het verder zal evolueren. Een van de belangrijkste aankondigingen in het netwerk van Google Search zijn ongetwijfeld de nieuwe Gallery Ads.

LEES MEER
Welke Google Ads biedstrategie past het beste bij mijn account?

Op 24 juli 2018 veranderde Google Adwords naar Google Ads. Met deze verandering kwamen ook een reeks vernieuwingen waaronder automatische biedstrategieën. Maar welke biedstrategie kies je nu het beste? 

LEES MEER

Blijf op de hoogte van nieuwe case studies, marketing tools en inzichten.

E-mail (*)