Aimdigital gebruikt cookies om je surfervaring te verbeteren. Meer informatie   ACCEPTEER

CASE STUDIES, UPDATES,
INZICHTEN EN BEST PRACTICES


Bekijk de video testimonial van Heylen Ceramics.

Klantengedrag en de customer journey zijn steeds in verandering. Samen met Heylen Ceramics ontdekken we deze belangrijke touchpoints en hoe we hun boodschap kunnen vertonen in de momenten die belangrijk zijn op alle media kanalen en apparaten.

LEES MEER
Waarom zijn CPC's op LinkedIn hoger dan Facebook Ads?

Het LinkedIn netwerk heeft in vergelijking met Facebook een lager aantal actieve gebruikers. Linkedin had in 2019 ongeveer +260 miljoen actieve maandelijkse gebruikers en Facebook maar liefst een dikke 1.56 biljoen actieve maandelijkse gebruikers.

LEES MEER
Een animatievideo iets voor jouw bedrijf?

Iedereen kent de typische bedrijfsvideo's. Hierbij komen sympathieke werknemers aan het woord en proberen ze de hoofdtaken of bepaalde producten uit te leggen. Leuk als introductie maar wat als je toch iets verder wil gaan met video om ze bijvoorbeeld een plaats te geven in je advertentiestrategie?

LEES MEER
Optimaliseer zoekwoorden voor intent in Google Search Ads.

Bij het inzetten van een tekstadvertenties in Google Search denken we onmiddellijk aan zoekwoorden. Wat we hierbij natuurlijk niet mogen vergeten is dat er achter elke zoekopdracht ook een gebruiker schuilt met een bepaalde behoefte en intentie.

LEES MEER
Wat zijn Gallery Ads in Google Ads?

Tijdens Google Marketing Live 2019 zijn er verschillende aankondigingen gemaakt over Google Ads en hoe het verder zal evolueren. Een van de belangrijkste aankondigingen in het netwerk van Google Search zijn ongetwijfeld de nieuwe Gallery Ads.

LEES MEER
Welke Google Ads biedstrategie past het beste bij mijn account?

Op 24 juli 2018 veranderde Google Adwords naar Google Ads. Met deze verandering kwamen ook een reeks vernieuwingen waaronder automatische biedstrategieën. Maar welke biedstrategie kies je nu het beste? 

LEES MEER

Blijf op de hoogte van nieuwe case studies, marketing tools en inzichten.

E-mail (*)